Pitt og Fincher teamer op i forsøg på at redde problemramt sequel

Pitt og Fincher teamer op i forsøg på at redde problemramt sequel

Det er virkelig to af Hollywoods giganter, der er på vej til at genoplive deres samarbejde. Ifølge The Hollywood Reporter har Brad Pitt og David Fincher holdt flere møder med henblik på, at få Fincher til at overtage instruktørstolen på den kommende ’World War Z 2’, der – som titlen måske afslører – er en opfølger til zombieapokalypsen ’Wolrd War Z’ fra 2013.

Brad Pitt spillede hovedrollen i den første film, hvor han kæmper for at stoppe en verdensomspændende zombie-pandemi, der truer med at udslette menneskeheden. Filmen blev en kassesucces og indspillede 540 millioner dollars, men undervejs blev instruktør Marc Foster (’Dragløberen’ og ’James Bond: Quantum of Solace’) sat fra bestillingen, og store dele af filmen blev skrevet om og optaget igen.

Denne gang er det så instruktør J.A. Bayona (’Børnehjemmet’, ’The Impossible’), der er røget ud i kulden, og det er derfor, at Pitt, der også producerer ’World War Z 2’, forsøger at få sin tidligere samarbejdspartner om bord på projektet.

De to arbejdede sammen på ’Se7en’, ’Fight Club’ og ’The Curious Case of Benjamin Button’. Selvom Fincher ikke siden sin debutfilm, ‘Alien III’ fra 1992, har lavet en toer eller en franchisefilm, er der en mulighed for, at han denne gang gør en undtagelse. To af hans tv-serieprojekter er nemlig faldet til jorden, ’Living on Video’ om 1980erne musikvideoscene, og den ellers stort anlagte HBO-serie ’Utopia’.

Fincher har ikke instrueret en film siden ’Kvinden der forsvandt’ fra 2014, så måske det er på tide at komme i gang igen.

Læs også: Overambitiøs David Fincher-serie får kniven af HBO

Læs også: Anmeldelse: ‘Kvinden er forsvandt’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af