Se traileren til den gotiske, anmelderroste horrorfilm ‘The Eyes Of My Mother’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Francisca vokser op på en isoleret gård alene med sin mor – en tidligere øjenkirurg i Portugal – som eneste selskab. Moren underviser den unge, lærenemme Francisca i anatomi gennem døde køer, og hvordan man forhindrer døden i at påvirke én. Idyllen brydes da en fremmed mand kommer til gården, hvis grusomme handlinger traumatiserer Francisca – men det vækker også en unik nysgerrig i hende.

Første trailer til den sort-hvide horrorfilm ‘The Eyes Of My Mother’ er lige landet, og den fremkalder associationer til gotiske fabler a la ‘The Witch’ (som snart kan ses ved CPH PIX og Soundvenues særvisning), dog i et mere nutidigt miljø. Den lader ikke til at spille på billige forskrækkelser og chokeffekter, men i stedet på Kika Magalhaes’ – der spiller den voksne Francisca – nervepirrende intensitet, som hun langsomt guider os igennem sin fortælling.

Dertil er øjenkirurgi ubehageligt nok i sig selv, uden at nogen hamrer hovedet ned i klaveret, som enhver, der har set Salvadore Dalis kortfilm ‘Den andalusiske hund’, vil kunne skrive under på.

Filmen er den amerikanske instruktør Nicolas Pesces debut og blev rost ved premieren på dette års Sundance Festival, blandt andet af The Hollywood Reporter:

»En grusom American Gothic præsenteret med et uventet strejf af melankolsk melodisk portugisisk fado. ‘The Eyes Of My Mother’ er både mærkelig og mærkeligt fængende«.

Det vides endnu ikke, om ‘The Eyes Of My Mother’ kommer til Danmark.

Læs også: Tilskuere besvimer under kannibalfilmen ‘Raw’ – anmelderne roser den til skyerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af