‘Deadpool 2’-instruktør skrider efter længerevarende strid med Ryan Reynolds

‘Deadpool 2’-instruktør skrider efter længerevarende strid med Ryan Reynolds

‘Deadpool’ var et friskt pust i den snart metaltrætte superheltefilmgenre. Med dens bramfri forbudt-for-børn-humor og forbløffende mængder rå vold charmerede den selv dem, som for længst havde nået et mætningspunkt for Marvel-helte.

Men bag scenerne havde den magtfulde hovedrolleindehaver Ryan Reynolds og filmens instruktør Tim Miller et turbulent forhold, der tilsyneladende er fortsat, eftersom Miller har forladt instruktørtjansen på ‘Deadpool 2’, der på nuværende tidspunkt er i præ-produktion.

Uenighederne mellem de to skyldes ifølge The Wraps anonyme kilder »kreative forskelle«. Efter etterens succes fik Reynolds forhandlet sig til en større løncheck og øget kreativ kontrol, og disse forhandlinger tog længere tid, end Miller brød sig om.

Derudover ønskede Miller en mere stiliseret efterfølger, mens Reynolds ville have mere af den lumre humor og rå stil, og deres uenigheder kulminerede, da snakken faldt på, hvem der skulle spille Deadpools modstykke Cable – et metallisk skrummel fra fremtiden, der både har ageret ven og fjende for tegneseriernes Deadpool.

Instruktør Miller ville have Kyle Chandler (‘Friday Night Lights’, ‘Bloodline’) til at spille Cable, mens Reynolds ikke mente, at han var den rigtige. Det var tilsyneladende det sidste strå for Miller.

En ny instruktør er endnu ikke på plads.

Læs også: Deadpool dukker op i slutningen af japansk ‘X-Men: Apocalypse’-trailer