Netflix går offline: Sådan ser du film og serier til lands, til vands og i luften

Netflix går offline: Sådan ser du film og serier til lands, til vands og i luften
Nu kan selv Frank Underwood ('House of Cards') se Netflix om bord på Air Force One.

Netflix er tidligt ude med julegaverne i år. Streamingtjenesten har offentliggjort via Twitter, at man fra dags dato kan downloade både serier og film til offline-binging, så Netflix nu også er tilgængeligt i fly, lange tunneller og andre steder, hvor internettet ikke når ud.

Offline-indholdet er tilgængeligt via Netflix-appen på både iOS og Android. Den nye feature er at finde i appen efter en lille opdatering, og dernæst er der et menufelt med titlen Available for Download’, hvor serier som ‘House of Cards’, ‘Orange is the New Black’ og ‘Narcos’ samt en bunke film som ‘Moneyball’, ‘The Social Network’ og ‘Spies og Glistrup’ er tilgængelige.

Det er indtil videre kun udvalgte film og serier, der kan downloades, og dermed ikke alt indhold på Netflix, men streamingtjenesten lover selv, at flere serier og film rykker over i download-kategorien. Amerikanske streamingtjenester som Amazon, Epix og Starz har også offline-universer til deres bruger, og herhjemme har eksempelvis Viaplay længe haft denne service.

Læs mere: Det skal du streame i december – fra Obamas unge år, vikinger og coming of age-perle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af