Netflix’ pinligste studehandel forlænges med fire fadæser mere

Netflix’ pinligste studehandel forlænges med fire fadæser mere

Det er utvivlsomt en god aftale for alle. Undtagen for folk, der går op i kvalitet.

Adam Sandler har allerede produceret fire film for Netflix, hvilket var en forretningsmæssig genistreg, eftersom flere af hans seneste biograffilm floppede massivt, og karrieren således var ved at gå i stå. Netflix-aftalen gav hans karriere – og bankkonto – et massivt scoop. Og Netflix har meddelt, at Sandlers første to film for tjenesten, ‘The Ridiculous 6’ og ‘The Do-Over’, er deres mest populære film-originals overhovedet.

Til gengæld ligger de to film på henholdsvis nul (!) og fem procent på anmelderopsamlingssitet Rotten Tomatoes.

Nu har Netflix annonceret, at de laver fire film med komikeren, hvis bedste dage synes at ligge bag ham.

»Jeg elsker at arbejde med Netflix og at samarbejde med dem«, udtaler Sandler i en pressemeddelelse ifølge Variety. »Jeg ved, hvor passionerede de er om at lave film og få dem ud i hele verden. De har fået mig til at føle mig som en del af familien, og jeg kan ikke takke dem nok for deres støtte«.

Sandler er den første større filmskaber, der har fravalgt biograferne fuldstændigt for i stedet at udkomme konsekvent direkte på streaming – med et potentielt publikum på de 93 millioner, der har et Netflix-abonnement verden over.

At kvalitet langt fra er Netflix’ eneste kriterium, når de smider penge ind i deres originals, kan der ikke herske tvivl om, men de redder dog æren med film af langt større ærbødighed. Blandt deres kommende titler er Bong Joon-hos ‘Okja’, David Michods ‘War Machine’ med Brad Pitt og Dee Rees ‘Mudbound’.

P.S. Undrer man sig over brugen af ordet ‘studehandel’ i overskriften, så husk på at den oprindelige betydning er ‘handel med kastrerede tyre’.

Læs også: Hollywoods største mysterium – hvad gik der galt for Adam Sandler?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af