Horrorhittet ‘Hounds of Love’ har fået ny frygtindgydende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Inspireret af virkelige hændelser i 80’ernes Perth, Australien, har Ben Young skabt en af horrorfilm, nogle beskriver som en af de mest creepy i genren i årevis.

Lad dig ikke narre af titlen – det er ikke en film, der ligefrem emmer af romance. Og efter ‘Hounds of Love’ havde premiere på Venedig Film Festival sidste år, har anmelderne enten elsket den eller været traumatiseret af den – eller måske begge dele. Lige nu har filmen faktisk en imponerende score på 100 procent på Rotten Tomatoes.

I den nye trailer får man et glimt af den rædsel, teenageren Vicki Malone (Ashleigh Cummings) bliver udsat for, efter hun kidnappes af seriemorderparret John og Evelyn White (Stephen Curry og Emma Booth). Bundet til en seng bliver hun udsat for tortur, voldtægt og ekstremvold. Den eneste vej ud af mareridtet er at få vendt de to elskende mod hinanden, men når kærligheden er bundet sammen af vold og mord, er det ikke så ligetil. 

Ben Young har både skrevet og instrueret filmen, som er hans første spillefilm. Det er endnu uvist, om ‘Hounds of Love’ får premiere i Danmark.

Læs også: ’Get Out’: Sjældent har raceubehag været mere underholdende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af