Netflix redder Hollywoods skrækprojekt ‘Triple Frontier’ – og hiver Affleck-brødrene op af hatten

Netflix redder Hollywoods skrækprojekt ‘Triple Frontier’ – og hiver Affleck-brødrene op af hatten
Ben og Casey Affleck i 2013.
Foto: Michael Buckner/Getty Images

‘Triple Frontier’ er blevet noget af et skrækprojekt i Hollywood med instruktører og skuespillere, der er hoppet til og fra projektet i tide og utide siden opstarten i 2009.

Først var det meningen, at manuskriptforfatter Mark Boal og instruktør Kathryn Bigelow (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’) skulle stå bag filmen med Tom Hanks, Will Smith og Johnny Depp i rollerne. Så hoppede Boal og Bigelow af projektet, og J.C. Chandor (‘Margin Call’, ‘A Most Violent Year’) trådte til. Han tilføjede Tom Hardy, Channing Tatum og den nylige Oscar-vinder Mahershala Ali til rollelisten, men efter problemer med Paramount sprang Tatum og Hardy af.

Men nu ser det ud til, at Netflix vil overtage og redde hele affæren – med Ben og Casey Affleck i hovedrollerne, intet mindre. Affleck-brødrene har ikke arbejdet sammen på et projekt siden 2007 med ‘Gone Baby Gone’, så det kunne være spændene at se de to spille over for hinanden.

Med filmens forhistorie in mente – kombineret med det faktum, at Ben Affleck sagtens kan smutte fra et projekt undervejs – er intet 100 procent sikkert, men det ligner nu alligevel, at ‘Triple Frontier’ endelig nærmer sig en premieredato.

Læs også: Den nye ‘Batman’-instruktør er fundet – har flere succesrige blockbusters på bagen

Annonce