Mirakelcomeback i ‘Skam’ vækker eksalteret begejstring i fanlejrene

Mirakelcomeback i ‘Skam’ vækker eksalteret begejstring i fanlejrene
Nej, dette er ikke William. Men vi ville ikke spoile for folk, der endnu ikke har set fredagens klip.

Forud for sæson 3 meddelte skuespilleren bag en af seriens (mange) fanfavoritter, William, at han ville træde ud af ‘Skam’. Thomas Hayes ønskede at satse på andre projekter og var tilsyneladende nervøs for, at han for evig og altid kun ville blive associeret med den nu ikoniske ungdomsserie.

Siden har Thomas Hayes blandt andet haft en rolle i norsk TV3’s serie ‘Elven’, der dog blev et flop, samt roller i diverse reklamer. Og man må sige, at den unge skuespiller stadig er dybt forbundet med rollen som Indbegrebet af Drittkul.

Og fredag aften skete det så: William vendte tilbage i ‘Skam’! Under Evas 18-års fødselsdag kom der en krølle på Sanas tvivlsomme hackerbedrifter, og hun havde tilsyneladende sendt en mail til William fra Nooras konto. William trådte ud af sportsvognen med Penetrator Chris i en af de slowmotion-scener, der er dybt forbundet med William og ‘Skam’.

Det var en klar hyldest til de mange fans, der har krydset fingre og tæer for Williams comeback. Og det var fint, at Thomas Hayes ikke var for fin til at spille med på legen.

På diverse fangrupper var modtagelsen naturligvis eksalteret. »Seriøst jeg skriger af glæde over det her – hele klippet var fantastisk! Men det her, det var satme en lifesaver«, skriver en fan i den danske Kosegruppa DK, hvilket virker til at være meget repræsentativt for begejstringen over twistet i fredagens klip.

Også på Instagram gik bølgerne højt:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

LOOK WHO IS BACK!! (P.S. I haven’t watched the new clip yet but so many spoilers dammnn ??)

Et opslag delt af kylee ???️‍? (@skamqueen) den

Det skal blive spændende at se, hvor stor rolle William får i seriens to resterende afsnit, de allersidste før Julie Andem pensionerer serien. Skal han og Noora leve lykkeligt til deres dages ende?

Læs også: Anmeldelse af ‘Skam’ sæson 4 afsnit 7 – »Tak, Julie Andem, for at du alligevel ikke har forladt mig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af