Trailer: Den roste ‘God’s Own Country’ vækker minder om ‘Brokeback Mountain’ og ‘Weekend’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge mange anmeldere har 2017 budt på en bemærkelsesværdig britisk debut. Skuespilleren Francis Lee, der har haft småroller i ‘Komissær Barnaby’ og ‘Små og store synder’, er sprunget ud som spillefilminstruktør med filmen ‘God’s Own Country’, der følger to mænds blomstrende følelser for hinanden.

Sammenligningen med Ang Lees Oscar-nominerede ‘Brokeback Mountain’ er uundgåelig, når filmens plot lægges frem. En 25-årige fårbonde ved navn Johnny (Josh O’Connor) har overtaget sin fars gård og dermed efterladt drømmen om en uddannelse og job uden for lille Yorskhire i England. Da hans far og bedstemor hyrer den rumænske fremmedarbejder Gheorghe (Alec Secareanu) til at hjælpe Johnny, bliver han først fortørnet, men finder snart ud af, at Gheorghe bringer liv, glæde og ikke mindst kærlighed i Johnnys trivielle tilværelse.

Græsgange, bakker i hobevis og hænderne i naturen vækker minder om Heath Ledger og Jake Gyllenhaals romance, mens filmens nærgående kamera leder tankerne hen på Andrew Haighs mesterlige ‘Weekend’. Og kan Francis Lee formå at kombinere de to, kan ‘God’s Own Country’ blive endnu en vigtig film inden for homogenren.

‘God’s Own Country’ får premiere i de danske biografer 14. september.

Læs mere: Sundance: Vi har set filmen, der bliver kaldt en revolution for homokærlighed på lærredet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af