Annette Bening stråler som Hollywood-diva i ‘Film Stars Don’t Die in Liverpool’-trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tal om perfekt casting: I 1990 spillede Annette Bening en karakter skåret over den klassiske sødmefulde femme, Gloria Grahame (’In a Lonely Place’ og ’The Big Heat’) i Stephen Frears ’The Grifters’. Mange år senere får Bening mulighed for at give den som den rigtige Grahame i ’Film Stars Don’t Die in Liverpool’.

Filmen handler om den unge Liverpool-knægt Peter Turner, der i slutningen af 70’erne indleder et forhold med den dobbelt så gamle Oscar-vindende diva Gloria Grahame. Det, der starter som en let affære, udvikler sig til en meget tæt relation, som bliver essentiel for Grahame i takt med en mere og mere uhåndterlig omverden og et skrantende helbred.

Filmen bygger på den ægte Peter Turners erindringer – han spilles af Jamie Bell (’Nymphomaniac’). Hvad angår Annette Bening, havde mange regnet med, at hun sidste år ville få sin femte Oscar-nominering for ’Alletiders kvinder’, men hun kan så passende få anerkendelsen for denne film, der ligeledes foregår i 1979.

Instruktøren Paul McGuigan har mest gjort sig i actionprægede affærer som ’Lucky Number Slevin’ og ’Victor Frankenstein’, men han har måske et skjult talent for det mere dramatiske.

’Film Stars Don’t Die in Liverpool’ har engelsk premiere den 17. november, mens det endnu ikke vides, om den kommer op i danske biografer.

Læs også: Mange nomineringer, ingen sejre: De bedste nulevende skuespillere uden Oscar-priser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af