Elisabeth Moss bleepet ud i følelsesladet takketale under Emmy Awards

Elisabeth Moss bleepet ud i følelsesladet takketale under Emmy Awards
En bevæget Elisabeth Moss under sin Emmy-vindertale.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Ottende gang var lykkens gang for skuespillerinden Elisabeth Moss, der i nat vandt den prestigefyldte Emmy-pris for sin hovedrolle i ‘The Haindmaids Tale’. Moss har tidligere været nomineret hele seks gange i ‘Mad Men’ og en enkelt gang for ‘Top of the Lake’.

»Um, det er så sindssygt! Okay, jeg har sikkert ikke meget tid. Jeg går med – hvem går jeg med?«, indledte en overvældet Elisabeth Moss sin takketale for prisen som bedste skuespillerinde i en dramaserie.

Den strålende skuespillerinde endte med at takke Hulu, MGM og sine medskuespillere, hvor Ann Dowd kort forinden vandt prisen for bedste kvindelige birolle i en dramaserie. En af seriens instruktører, Reed Morano, blev også hædret med en Emmy, og hun fik en helt særlig tak:

»Tak, Reed – særligt for at lære mig, hvad det vil sige at være ‘balls to the wall’«.

Mod slutningen dedikerede Moss en særlig tak til sin mor, som blev bleepet ud fra tv-versionen. Hun takkede nemlig sin mor for at have formet hende til en »fucking badass«.

Moss vandt blandt andet over household-navnet Robin Wright, der har været nomineret for alle sæsoner ‘House of Cards’, men endnu har til gode at vinde.

Læs også: ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Big Littles Lies’ dominerede Emmy-priserne