Jennifer Lawrence giver den som russisk Bond i første trailer til ‘Red Sparrow’

Jennifer Lawrence har mange jern i ilden. Hun får ros for sit fængslende portræt af en ung, barnløs kvinde i Darren Aronofskys kontroversielle ‘Mother!’, men snart kan hun også opleves som russisk agent i den kommende spionthriller ‘Red Sparrow’.

Jennifer Lawrence spiller den russiske ballerina Dominka, der bliver rekrutteret til det tophemmelige Sparrow-program, hvor hun oplæres til at blive et dødeligt våben. Hendes loyalitet over for moderlandet bliver dog sat på en prøve, da hun møder en amerikansk CIA-agent spillet af Joel Edgerton.

Filmen genforener J-Law med ‘Hunger Games’-instruktør og navnefælle Francis Lawrence, der stod bag de tre sidste film i den dystopiske franchise.

På rollelisten finder man desuden Oscar-nominerede Charlotte Rampling, der ud fra traileren ser ud til at være en lærerinde for det dødbringende våben-to-be, mens Oscar-vinderen Jeremy Irons også medvirker.

‘Red Sparrow’ forventes at få dansk biografpremiere til marts.

Læs også: Jennifer Lawrence udfordrer Jimmy Fallon i øksekast og genskaber ved et tilfælde et historisk tv-øjeblik

Annonce