Sacha Baron Cohen betaler O.J. Simpson 120.000 kroner for at medvirke i ny film

Sacha Baron Cohen betaler O.J. Simpson 120.000 kroner for at medvirke i ny film
Sacha Baron Cohen til premieren på 'Alice Through The Looking Glass' i 2016.
Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

I de seneste par år har O.J. Simpsons kontroversielle retssag omkring mordene i 1995 på ekskonen Nicole Brown Simpson og hendes ven Ron Goldman atter været på alles læber, da både dokumentarserien ’O.J.: Made in America’ og miniserien ’The People v. O. J. Simpson: American Crime Story’ udkom.

Det er tilsyneladende ikke enden på O.J. Simpsons medietilstedeværelse. The Daily Mail afslører nu, at Sacha Baron Cohen, bedst kendt som Borat, har betalt den tidligere football-stjerne 120.000 kroner for at blive interviewet til et kommende filmprojekt.

En anonym kilde tæt på produktionen har fortalt, at Baron Cohen, iført en krøllet paryk og briller, mødtes med Simpson på et hotelværelse for at optage.

»O.J. ville ikke engang entrere rummet, før han blev betalt en kæmpe mængde kontanter«, fortæller kilden. »Sacha ville på ingen måde have kunnet få OJ ind på værelset uden at betale ham for det«.

Det vides endnu ikke, hvad provokatøren Baron Cohen vil bruge optagelserne til, men allerede nu har det skabt forargelse hos myrdede Nicole Brown Simpsons søster Tanya Brown, som udtaler:

»Nicole og Ron er to mennesker, som blev brutalt myrdet. Det er hverken en joke eller underholdning. Hvis Sacha gør dette til noget komisk, bliver ofrene personificeret som en joke«.

Baron Cohen har nægtet at udtale sig til Daily Mail om sagen, mens O.J. Simpson, der blev løsladt tilbage i oktober efter at have afsonet en fængselsdom for væbnet røveri, ikke vil bekræfte, at han har modtaget penge af komikeren. Han siger dog, at han har mødt Baron Cohen, som er en »nice guy«.

Læs også: Seks bud på den amerikanske Casper i Sacha Baron Cohens ’Klovn’-remake

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement