’The Crown’-dronning fik lavere løn end prinsen

’The Crown’-dronning fik lavere løn end prinsen
Claire Foy i 'The Crown'.

Med januars Time’s Up-manifest blev der for alvor sat fokus på Hollywoods manglende ligeløn mellem mænd og kvinder, hvilket blandt andet ledte til, at Mark Wahlberg donerede sin millionløn fra ’All the Money in the World’s ekstraoptagelser til bevægelsen.

Det er nu kommet frem, at producerne bag Netflix’ rekorddyre serie ’The Crown’, hvis anden sæson fik premiere i december, gav Matt Smith (’Doctor Who’), der spiller Prins Philip i serien, en højere løn end hovedrolleindehaveren Claire Foy. Det fortalte de to producere Andy Harries og Suzanne Mackie tirsdag under INTV-konferencen i Jerusalem.

»Fremover bliver ingen betalt mere end dronningen«, tilføjede Mackie. Det kommer dog ikke Clarie Foy til gode, idet seriens foretager et spring i tiden til sin tredje sæson. Olivia Colman overtager således rollen som en ældre Dronning Elisabeth II.

’The Crown’s tredje sæson får sandsynligvis først premiere engang i 2019. Til gengæld skydes sæson 3 og 4 i én køre.

Læs også: Stieg Larssons Millennium-trilogi bliver rebootet med Claire Foy som Lisbeth Salander

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold