John Krasinski er CIA-agent i Amazon-serien ’Tom Clancy’s Jack Ryan’ – se traileren

Mens der er forlydender om et amerikansk ’The Office’-reboot, forsøger John Krasinski sig i mere alvorlige roller. I april spillede han eksempelvis en af hovedrollerne i hitgyseren ’A Quiet Place’, som han også selv instruerede og skrev. Nu skal Jim Halpert være CIA-agent.

Krasinski har nemlig hovedrollen i Amazon Prime-serien ’Tom Clancy’s Jack Ryan’, der får premiere til august og netop har lanceret en ny trailer. Her spiller han titelrollen Jack Ryan, en intelligent analytiker, der kastes i felten for at bekæmpe en ny bølge af terrorisme, der truer hele verden.

Serien er baseret på afdøde Tom Clancys Jack Ryan-romaner og er skabt af Carlton Cruse og Graham Roland, der begge tidligere har været forfattere på ’Lost’. Pilotafsnittet er instrueret af norske Morten Tyldum, der blev Oscar-nomineret for ’The Imitation Game’ i 2015.

På rollelisten får Krasinski selskab af blandt andre Abbie Cornish (’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’) og Wendell Pierce (’The Wire’, ’Selma’).

’Tom Clancy’s Jack Ryan’ kommer på Amazon Prime 31. august.

Læs også: Gyserhittet ’A Quiet Place’ var tæt på at blive en ’Cloverfield’-film

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.