Første overraskende trailer til ‘Avengers 4’ er landet – sammen med filmens titel

Efter megen spekulation og lang ventetid fra fans over hele verden er der endelig både en trailer og en titel til den kommende ‘Avengers’-film, der følger op på begivenhederne i ‘Infinity War’, der efterlod os med en af de største cliffhangers i nyere tid.

Titlen bliver ‘Avengers: Endgame’ og indikerer dermed for alvor, at filmen bliver en afslutning – og sikkert også ny begyndelse – på det univers, Marvel kickstartede med ‘Iron Man’ tilbage i 2008.

Traileren holder kortene tæt til kroppen og er overraskende afdæmpet. Den viser en knækket Tony Stark, der forsøger at vende hjem, samt de overlevende helte tilbage på jorden, som gør klar til at få hævn over Thanos.

Det tilbageværende hold er stort set det samme, som man så i den første ‘The Avengers’ fra 2012. Hawkeye, der var fraværende i ‘Infinity War’, er med denne gang – og det samme er Ant-Man, der dukker op til sidst i traileren.

Og sikken en fredag. Tidligere på dagen kom også den første teaser til den ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’.

Læs også: Marvel-tegneserieskaberen Stan Lee har filmet sin sidste ikoniske cameo

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS