Premieredato for ‘Stranger Things’ sæson 3 afsløret med ildevarslende nytårshilsen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sommeren kommer til at stå i ‘Stranger Things’-tegn. Den 4. juli får den ventede tredje sæson af seriehittet premiere på Netflix, hvor vi skal tilbage til sommeren 1985 i Hawkins, Indiana.

Premieredatoen blev afsløret i en ildevarslende nytårshilsen fra ‘Stranger Things’, hvor man ser The Upside Down netop som en flok glade amerikanere skal til at springe ind i det nye år i 1984. Der blev talt ned til videoen på ‘Stranger Things’ SoMe-kanaler, mens premieredatoen ramte billboards på Times Square med et brag omkring midnat amerikansk tid – til glædelig overraskelse for tusindvis af amerikanere.

I slutningen af 2018 fik vi bekræftet, at den tredje sæson kommer til at indeholde otte afsnit, mens Netflix også løftede sløret for episodetitlerne. Så selvom det endnu er knapt med information omkring handlingsforløbet i den kommende sæson, kan man roligt gå i gang med spekulationerne.

Læs også: Det bedste i ’Stranger Things’ sæson 2 – og fem irriterende lavpunkter

‘Stranger Things’.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af