‘Orange Is the New Black’-skaber vender tilbage med ‘American Princess’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dybt at falde for selskabsdronningen Amanda i den kommende serie ’American Princess’, som har skaberen bag ’Weeds’ og ’Orange Is the New Black’ Jenji Kohan som executive producer.

Da hendes perfekt polerede image krakelerer, fordi hun aflyser sit bryllup, udskammes hun af det sociale liv i overklassen, og hun beslutter sig for at stikke af.

På sin flugt støder hun på en middelalderfestival, og her møder en noget anderledes tilværelse hende, hvor fadøl serveres i kostumer, og hvor hun placeres nederst i det sociale hierarki af kongelige og bondepiger.

Hun beslutter sig for at slutte sig til cirkusset, og som det ses i traileren, er det både befriende og nedværdigende for runaway-prinsessen.

Serieskaberne er Jamie Denbo, som har haft roller i ’Orange Is the New Black’ og ’F Is for Family’, og produceren Kathleen Jordan. Den australske skuespiller Georgia Flood besætter rollen som Amanda.

Serien får amerikansk premiere i juni på kanalen Lifetime, hvorfra Netflix flere gange forholdsvis hurtigt har taget serier fra, som det for eksempel var tilfældet med stalkerfortællingen ’You’.

Læs også: ‘Sex Education’ vender tilbage med sæson 2 på Netflix

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af