Hollywood er i sorg over Luke Perrys død – fra Beverly Hills-kollegaer til Leonardo DiCaprio

Hollywood er i sorg over Luke Perrys død – fra Beverly Hills-kollegaer til Leonardo DiCaprio
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Efter den tragiske nyhed om, at ‘Beverly Hills 91210’-skuespiller Luke Perry er afgået ved døden, har medspillere og kollegaer i Hollywood kondoleret på de sociale medier.

Gabrielle Carteris, som spillede Andrea i ‘Beverly Hills’, Ian Ziering, der huskes som Steve, og Christine Elise, som spillede Emily, mindes alle deres ven og kollega.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Shannen Doherty, der som Brenda dannede par med Perrys Dylan i ‘Beverly Hills’, er i dyb sorg, fortæller hun til mediet People:

»Jeg er i chok. Mit hjerte er knust. Ødelagt af tabet af min ven. Jeg har så mange minder med Luke, som får mig til at smile, og som forevigt er indprentet i mit hjerte og mit hoved«.

En lang række andre skuespillere sender også kærlige tanker til Perry – heriblandt Leonardo DiCaprio, der spiller sammen med den afdøde kollega i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’, der bliver Perrys sidste film.

Læs også: Farvel, Luke Perry – min første ægte tv-kærlighed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af