Allison Williams går igen som ’Get Out’-psykopat i vild trailer til Netflix-gyseren ’The Perfection’

Netflix har scoret en ny gyser til filmkataloget med titlen ’The Perfection’ – og dømmer man ud fra dens første officielle trailer, er der tale om en gyseroplevelse, der kommer til at få det til at løbe koldt ned ad ryggen (og krible under huden).

’The Perfection’, der fik premiere til sidste års ’Fantastic Fest’-filmfestival i Texas til store roser, har Allison Williams i hovedrollen som den uskyldige, pæne pige, der med store, blanke øjne ser til, mens hårrejsende gys udruller sig for næsen af hende. Lyder det bekendt? Williams ligner nemlig ganske rigtigt den samme slags genialt manipulerende stjernepsykopat, som hun excellerede som i Jordan Peeles racekritiske horrorhit ’Get Out’ fra 2017.

Allison Williams spiller rollen som Charlotte, et musikalsk wunderkind, der bliver besat af sin cello-medspiller, stortalentet Lizzie (Logan Browning fra ’Dear White People’). Og besættelsen skorter ikke på gyser-elementerne i den nye, fuldkommen vanvittige trailer. Blodet sprøjter Williams lige i hovedet, der er dømt store slagterknive, barbering og tvungen fastspænding, og det kribler og kravler af insekter under huden.

‘The Perfection’ er instrueret af manuskriptforfatter og instruktør Richard Shepard, der blandt andet har instrueret 12 episoder af ‘Girls’, hvor han altså også arbejdede sammen med Allison Williams – alias Marnie.

’The Perfection’ får premiere på Netflix den 24. maj.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold