HBO’s undervurderede familiedrama ‘Succession’ er snart tilbage – se første teaser til sæson 2

HBO’s stjernebesatte serie ‘Succession’ om familiedynastiet Roy, der driver en af de største medievirksomheder i USA, vender tilbage med sæson 2 til august – og den første teaser lover højspændte magtkampe.

I første sæson bliver patriarken Logan (Brian Cox) ramt af et hjerteanfald, hvilket får hans fire mere eller mindre sociopatiske børn til at kæmpe om at overtage toppositionen i firmaet. Sæsonen slutter dog med, at Logan genvinder sin plads på toppen af magthierarkiet, mens kronprinsen Kendall (Jeremy Strong) presses ud på et sidespor.

Sæson 2 udspiller sig i umiddelbar forlængelse af den dramatiske afslutning. Roy-familien kæmper for at genvinde kontrollen over deres imperium, mens fortiden haler ind på familiemedlemmerne og gør fremtiden stadigt mere usikker.

Serien er skrevet af talentet Jesse Armstrong, der tidligere har stået bag den britiske komedieserie om politik ‘The Thick of It’, den morsomme filmopfølger ‘In the Loop’ og ‘Black Mirror’-afsnittet ‘The Entire History of You’.

‘Succession’ sæson 2 får premiere på HBO Nordic til august.

Læs også: At ingen ser ’Succession’ på HBO er simpelthen synd og skam

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold