Célines nye muse overrasker

Soundvenue-2015-1

Céline har længe været visuelt lig med den canadiske model Daria Werbowys ansigt. Nu tilføjer det franske modehus endnu et markant (og overraskende) ansigt til samlingen af muser.

Det er den amerikanske forfatter og litteraturkritiker Joan Didion, der med sine 80 år kaster en helt særlig glans over Célines nye forårskampagne. Den hyldede forfatter er usædvanlig privat og lever tilbagetrukket, og det supplerer Céline, der er kendt for en tilbagelænet coolness og eksklusivitet, rigtig godt.

Céline er ikke alene om udskifte de unge modeller med kvinder, der er anerkendt inden for deres felt. Givenchy valgte Julia Roberts til deres SS15-kollektion, mens Lanvin lod 82-årige Jacqueline Murdocks ansigt være bærende for deres SS12-kampagne.

Læs også: Julia Roberts i kampagne for Givenchy

Her er Daria Werbowy, som vi kender hende for Céline:

Skærmbillede 2015-01-07 kl. 11.47.54
Annonce