»Fede piger kan lave, hvad de vil« – ny reklame hylder større kvinder

»Fede piger kan lave, hvad de vil« – ny reklame hylder større kvinder

Budskabet er enkelt og burde være overflødigt, men alligevel føles det forfriskende, hver gang nogen siger det.

Og det gør en ny reklamevideo fra JCPenneys tøjlinje til større kvinder, som de dog stadig kalder plus-size trods megen debat om de negative implikationer. Videoen er dog ren kærligheden til kroppen og til troen på sig selv.

Til at formidle det budskab har den amerikanske kæde allieret sig med fem kvinder: Bloggeren Gabi Fresh, yogaudøveren Valerie Sagun, forfatteren Jes Baker, sangeren Mary Lambert og JCPenney-designeren Ashley Nell Tipton.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen starter med, at kvinderne fortæller om mange af de kampe, de har haft på grund af deres kroppe, men skifter tempo og fokus halvvejs, hvor tonen bliver positiv og opløftende. »Jeg troede ikke, jeg kunne gå i bikini. Det kan jeg. Og jeg elsker det«, som Jes Baker siger.

»Det er op til os at ændre fortællingen, at dele billeder af os selv, følge hinanden og vise, at sådan her ser kvinder ud«, siger Gabi Fresh.

Og det gør hun så.

Læs også: Ashley Graham fortæller om livet som plus-size-model – presset til at tabe sig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af