Nutidens supermodeller genfortolker George Michaels ikoniske modelvideo

Opdatering: Videoen virker åbenbart ikke på mobilen. Se den HER.

George Michaels video til ‘Freedom! ‘90’ er en klassisker med dens stjerne-cast af tidens største modeller som Christy Turlington, Cindy Crawford, Linda Evangelista og Naomi Campbell (gense den nederst). Og måske skal man aldrig røre ved en klassiker, men det har Vogue heldigvis alligevel gjort.

For resultatet er en fantastisk tour de force igennem nogle af de SS17-kollektioner, der blev vist i New York under den netop overståede modeuge. Modellerne er nutidens supermodeller som Adriana Lima, Imaam Hammam, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk og Taylor Hill, som selvfølgelig også mimer med på sangen ligesom deres forgængere gjorde det i den oprindelige musikvideo.

Det er en både sjov og flot måde at få et indblik i næste års sommertøj fra brands som Marc Jacobs, Alexander Wang, Ralph Lauren, Altuzarra, Coach, Proenza Schouler, Tom Ford, Rodarte, Gypsy Sport og Hood By Air.

Læs mere om stylingen og hele projektet hos Vogue.

Læs også:
Modeugen i New York viser vejen med mangfoldig catwalk – Olsen-tvillingerne er ligeglade

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold