Ugens bedste sneaker-nyheder – Gosha Rubchinskiy, Supreme og fed Puma-detalje

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Det var ikke kun ugen, hvor det blev endeligt bekræftet, at de næste Yeezy 350-sneakers kommer til salg næste lørdag. Der skete selvfølgelig også meget andet i sneaker-land.

acronym-nike-air-presto-3 
Acronym skaber igen hype med Nike
Sidste år skabte de opmærksomhed med et Air Force 1-samarbejde, og nu er Acronym endelig klar med deres take på Nikes Air Presto Mid, der kommer i tre colorways og blandt andet inkluderer en vandtæt lynlås. Skoene koster 1.500 kroner og er blandt andet til salg i Nikes webshop.

nike-air-presto 
Nike har samtidig lanceret deres eget bud på en vandtæt version af Air Presto Mid. De kommer i syv colorways, men først til den 3. november.


Reebok-Classic-Club-C-Indoor 
Retro tennis-looket
Flade sko til tennis og indendørssport stormer frem, og Reebok har en trumf på hånden med deres Classic Club C. Det ved de selvfølgelig godt, og nu er de klar med tre nye colorways: Grå, sort og blå i ruskind.

Skoene koster 485 kroner hos Size?. Du kan også være med, når Rezet Store fejrer de nye sko med en skumtennisturnering den 24. september.


asics-gel-lyte-iii-mid 
Asics til efteråret
Sneakers er ikke altid hensigtsmæssigt, når vejret er vådt og kedeligt, men det har blandt andre Asics en løsning på. Deres GEL-Lyte III har nemlig fået en opdatering, hvor et ekstra sokkeagtigt lag giver noget højde omkring anklen til at holde fødderne varme og tørre.
Skoene forventes at komme i salg senere på måneden.


puma-staple-pigeon 
Puma med et twist
Med de utroligt mange sneakers, der efterhånden er på markedet, er det ofte en anderledes detalje, der løfter en sko ud fra mængden. Og det er netop tilfældet med det nye samarbejde mellem Puma og Staple Design, hvor de blandt andet har taget den velkendte Suede-model og dyppet hælen i lyserød maling.
Skoene kommer til salg i morgen, blandt andet hos Støy.


supremexnike2 
Udsolgte Supreme-sko
Ja, sorry, det er jo næsten tarveligt. For hvis du ikke allerede har opdaget Supremes version af Nike SB’s Blazer Low GT, så er det allerede for sent. Skoene blev sat til salg i går og er – selvfølgelig – allerede revet væk. Men de er også fede, især de lyserøde og turkise modeller, med guldfolie skrift, ruskind og gummisål.

Annonce

goshaxreebok 
Gosha Rubchinskiy møder Reebok
Det virker som det perfekte match med Goshas beviste forkærlighed for gamle sportsbrands, og resultatet er også fint, selv om det ikke lader til, at den russiske designer har pillet så meget ved Reeboks Workout Plus og Ex-O-Fit Hi. Men Paccbet har i hvert fald erstattet Reebok i den lille logokasse.

Men ligesom med Supreme er hypen jo til at tage at føle på, og lige nu er det kun de hvide Ex-O-Fit Hi, der er tilbage i Dover Street Markets webshop.

Gosha Rubchinskiy lancerer i øvrigt et nyt brand i morgen sammen med sin skaterven Tolia Titaev, og det mærke har netop fået navnet Paccbet.


nrg-sneaker 
Miljøvenlig sneaker
Okay, vi siger ikke, at vi forstår det hele her, men sidste år lancerede NRG Cosia Carbon Xprize en konkurrence, der handlede om at skabe noget brugbart ud af udledt CO2. Og det er nu blevet til en prototype på en miljøvenlig sneaker kaldet NRG.

Som du kan se nedenfor i videoen, er skoen blandt andet skabt ved at lave CO2 om til et skummateriale, der blandt andet er brugt til at lave skoens mellemsål. Det vides endnu ikke, om og hvornår skoen kommer i salg.


adidas-zx-flux 
Blomstrede Adidas
Der er kommet en del prægede sneakers de seneste uger fra blandt andre Nike, og nu er det Adidas, som har givet deres ZX Flux en gennemført blomstret prægning. Det er en fed detalje, der egentlig er ret vild, men stadig subtil. De er blandt andet til salg hos Solekitchen for 700 kroner.


fila-trailblazer 
Fila bringer gammel model til live
Som navnet afslører, så er Trailblazeren tænkt som en hiking-sko, men der er ingen tvivl om, at Fila håber, at deres nye momentum også kan få skoen på fødderne af unge, der kører 90’er-forstadsstilen. Det afslører deres nye kampagne for skoen også.
Skoene, der fås i sort, brun, rød og grøn, burde komme i salg snart og skulle koster 875 kroner.

Annonce

nike-blazer-laceless 
Nike Blazer smider snørerne
Som de fleste andre sneakers i dag, så er Nike Blazer-modellen kommet i et hav af varianter og colorways, men for første gang, siden den blev introduceret i 1973, kan du nu få skoen uden snørebånd. Den nye version i sort nubucklæder bliver nemlig ekstra minimalistisk med den sorte lynlåslukning. Skoen er blandt andet til salg hos Titolo for 1.100 kroner.


Og ja, der er nye NMD’ere
Det er næsten overflødigt at nævne, men ikke en uge uden nyt fra NMD-lejren. I denne uge fokuserer vi på to ny spændende varianter.

adidas-NMD-Chukka-Trail 
Med NMD C1 Trail er Adidas nemlig klar med en solid efterårsfavorit, som kan klare vejret med en nylonoverdel og en tykkere, rillet sål. Og der er selvfølgelig stadig Boost i mellemsålen. Skoen fås i grå og sort og kommer til salg den 1. oktober.

nmd-xr1-duck-camo 
XR1-modellen har også fået en slags efterårslook, men her er det camouflageprintet, der efterligner skovens snarlige hamskifte. Det vides endnu ikke, hvornår skoene lander i butikkerne.

Og husk også, at NMD R1 i en triple black-colorway bliver sat til salg i morgen, blandt andet hos Støy, der også har den nye XR1-colorway.

Læs også: Kanyes Yeezy-fodboldstøvler får en skidt start – dømt ulovlige