Pusha T lancerer sin tredje Adidas EQT-sneaker – til salg i december

Pusha T lancerer sin tredje Adidas EQT-sneaker – til salg i december

Når juletiden nærmer sig, så putter Pusha T og Adidas godter i julesokken. Sådan har det været de seneste to år, og traditionen fortsætter altså i år, når parterne sender deres tredje collab på gaden den 3. december.

Der er igen tale om et take på tyskernes EQT-model, men denne gang er det ikke Guidance Running, Pusha har lavet justeringer på. I stedet har skoen fået en Primeknit-overdel og Boost-sål, mens der er detaljer med fiskeskældesign. Alt sammen holdt i en grå tone med hvid Boost-mellemsål.

pushat_adidaseqt

Det er fotografen Ari Marcopoulus, der har skudt kampagnebilleder af Pusha T. Man kan se noget af fotoskydningen i den video, som rapperen delte via Twitter i går.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Palace, Kendrick Lamar og helt nye Nike-modeller

pushat_ari3pushat_ari2
Annonce