Rihanna modtog prisen for årets sneaker – se hendes takketale

Rihanna modtog prisen for årets sneaker – se hendes takketale
Rihanna ved prisoverrækkelsen i går (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Til tonerne af ‘Love on the Brain’ fra ‘Anti’ gik Rihanna på scenen i nat for at modtage prisen for Sneaker of the Year ved Footwear News’ Achievement Awards, der blev afholdt for 30. gang. Og hun virkede oprigtigt stolt af æren.

»Det betyder meget for mig. Det gør mig stolt af at være en kvinde, især en ung kvinde fra Barbados«, startede hun med at sige i sin takketale.

»At komme til USA og kunne gøre det, fordi jeg var vild med en vis type sko…«, fortsatte hun og fortalte om, hvordan hun havde sendt tegninger af sko til firmaer, før Puma opsnappede hende, og de startede deres Fenty-samarbejde.

Det var Fenty Creeper-modellen, som Rihanna vandt for, og hun fortalte, at det var vigtigt for hende, at det netop var den sko, der blev den første i Fenty-regi.

»Det var, hvad jeg selv var vild med på det tidspunkt, men jeg forventede ikke, at folk ville elske den på samme måde, som jeg gør, og den måde, de har bakket op om den, betyder meget for mig«.

Før hun hev en navneliste frem, fik hun takket sin inspirationskilde: »Alle Creeper-heads og alle unge på gade, som inspirerer mig ved at gøre tingene på deres egen måde«.

Rihanna er naturligvis selv en stilinspiration for mange – også igår hvor hun var iklædt et fuldt outfit fra Vetements’ SS17-kollektion, inklusiv en lang velourkjole fra samarbejdet med Juicy Couture, og så selvfølgelig Fenty Creeper.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 29: Rihanna attends the 30th FN Achievement Awards at IAC Headquarters on November 29, 2016 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Netop velour er også temaet, når Rihanna og Puma sender tre nye versioner af Creeper-skoen på gaden den 8. december. Der er nemlig tale om en grå, sort og bordeaux colorway i velour. Herhjemme kan skoen blandt andet købes hos Naked, Støy og Rezet Store.

Læs også: Nike og Adidas rykker tættere på sneaker-fans – få adgang til eksklusive releases

fenty_creeper

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af