DR sætter fokus på livet som model – følger fire kvinder på vej frem

DR sætter fokus på livet som model – følger fire kvinder på vej frem
Sille Nørfjand er en af de fire modeller i DR's nye programserie

Sidste år tegnede Danmarks Radio et portræt af fire danske herremodeller i tv-programmet ‘De smukke drenge’, der føltes som et frisk pust i en branche, hvor det oftest er de kvindelige modeller, som løber med opmærksomheden.

Nu har DR dog rettet kameraet mod kvinderne med den nye programserie ‘De smukke piger’. Her møder vi de tre Unique-tilknyttede modeller Sille Nørfjand, Aia Busk og Clara McNair samt Diva Models-tilknyttede Malene Schmidt.

Første afsnit kan allerede ses på DR TV, mens det får DR3-premiere i morgen kl. 21. Her følger vi blandt andet Aia, der skal vælge, om hun vil droppe gymnasiet for at fokusere på modelkarrieren, mens Clara venter på at få svar omkring et muligt eksklusivt catwalkshow for Prada.

Aia
Aia Busk

Afsnittet sætter fokus på kontrasten mellem de store, glamourøse modeljobs og hverdagen som almindelig teenager i provinsen samt på kampen for at skabe en karriere som model.

»Udover at være en programserie om den side af modellivet, der hverken er glamourøs eller offentligt kendt, så er ‘De smukke piger’ også en universel historie om at stå på egne ben meget tidligt, finde sin egen identitet og forsøge at stå fast i en til tider barsk modelbranche«, siger redaktør på DR3 Trine Skovgaard ifølge DR.

Det første afsnit kan ses HER.

Læs også: Dansk model er blandt de ti mest brugte kvinder på magasinforsiderne i 2016

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af