Solange er tilpas i sin egen stil: »Det er bare fucking tøj«

Solange er tilpas i sin egen stil: »Det er bare fucking tøj«
Solange til Grammy Awards i februar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Solange er på mange måder en mere naturlig, underspillet og tilnærmelig udgave af hendes storesøster, Beyoncé. Når det kommer til stil, går hun meget op i at finde sit eget look og sine egne yndlingsdesignere. Det var Beyoncé også kendt for tidligere, men har nu taget den mere almindelige rute med store designere som hendes seneste Gucci-crush.

I forbindelse med Coachella optrådte Solange til en Reebok Classic-arrangement og gav efterfølgende et interview, som Fashionista har sammenskrevet de vigtigste citater fra.

»Jeg havde engang en stylist, der ikke kunne forstå, hvorfor jeg ville gå i brands, jeg fandt på Instagram, eller bare tilfældigt, når Dior og alle de her andre designere sagde, vi vil gerne lave noget til dig. Det er også en stor ære og meget smigrende, men hver ting til sin tid. Det føles meget sjovere, nu hvor jeg er nået frem til, at det er bare fucking tøj«, fortæller Solange blandt andet ifølge Fashionista.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Solange (@saintrecords) den

Selv om Solange selvfølgelig også indtager diverse røde løbere iklædt større brands som Gucci og Chloé, så er hun også god til at tagge mindre mærker på sin Instagram. Hun arbejder også sammen med stylisten Mindy Le Brock, når hun sammensætter sine outfits.

»Når jeg rejser, og jeg er af sted på turné, så er der en designer ved navn Black Crane, og jeg har tre buksedragter i to forskellige farver, så seks i alt. Dem har jeg bare på hver gang. Jeg ved, at folk tror, at jeg ikke vasker mig tøj, fordi jeg bare genbruger og genbruger dem«, fortæller hun.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Solange fortalte også om sine stilikoner, ifølge Fashionista.

»Mine musik- og stilikoner er meget ens: Kate Bush, Björk, Erykah Badu, Lauryn Hill. Kelis var en stor stilistisk inspirationskilde for mig, mens jeg voksede op. Også min mor. Jeg tænker på hende, når jeg tænker på klassisk. Jeg tror, jeg fandt min stilikoner i en ung alder«.

Du kan læse hele interviewet hos Fashionista.

Læs også: Beyoncé laver eksklusivt interview med Solange: Læs de vigtigste citater

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af