Wood Wood løfter sløret for Adidas-samarbejde – lancering på Rust i næste uge

Wood Wood løfter sløret for Adidas-samarbejde – lancering på Rust i næste uge
Wood Woods bud på Adidas Gazelle
Foto: Lasse Dearman

Efter at have teaset samarbejdet den seneste uges tid har Wood Wood nu sluppet kampagnebilleder af sit seneste Adidas-collab, som bliver lanceret i næste uge i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

Det danske brand har redesignet Gazelle-silhuetten, så både ruskindsoverdelen og Adidas’ logostriber er holdt i sort, men sål og snørebånd er hvide. I stedet for Gazelle står der Nørrebro ved striberne, mens mayhem og madness er printet på sålen.

Sponsoreret indhold
Forbrydelsen er større, end du tror
Jakob Cedergren har en fremmed kvindes liv i sine hænder i den intense one location-thriller ‘Den skyldige’. Find billetter og spilletider her.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

Inspirationen er hentet fra fodboldverdenen, skriver Wood Wood i en pressemeddelelse, hvilket bakkes op af samarbejdes tre øvrige dele: En fodboldtrøje, -tørklæde (mayhem og madness påskrevet) samt to caps – én med madness påtrykt og én med mayhem.

Samarbejdet er en del af markeringen af Wood Woods 15 årsjubilæum, der tidligere har resulteret i collabs med Asics, Neighborhood og Champion.

Jubilæet fejres torsdag i næste uge uden for og på Rust i Guldbergsgade, hvor Adidas-samarbejdet bliver sat til salg, mens der vil blive afholdt en fodboldturnering. Fra klokken 20 er der fest på Rust, hvor lineuppet ser således ud: Frisco & Maximum(live/dj-set), Paranoid London(dj-set), Eric Duncan, Justin Van Der Folgen, Mathias Mesteño + special guests.

Tilbageværende dele af Wood Wood x Adidas vil blive solgt i Wood Woods butikker og på Woodwood.com fra lørdag den 12. august.

Læs også: Street style: Wood Wood x Champion ramte gaden

Advertisement