Alle er forvirrede: Er Yeezy Season 6 droppet?

Alle er forvirrede: Er Yeezy Season 6 droppet?
‘Yeezy Season 4’-showet
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Det skal altid være lidt forvirrende og hektisk, når Kanye West laver sine shows under New York Fashion Week, som han har gjort de seneste fem sæsoner. Forsinkelser, sene offentliggørelser og besvimende modeller er blot nogle af eksemplerne.

Derfor ser folk dog frem til hans Yeezy-shows alligevel, og de fleste har nok sat et blødt kryds i kalenderen den 13. september, hvor det næste show eftersigende skulle løbe af stablen. Intet er dog blevet meldt ud officielt – stadig ikke.

Men i går skrev Haper’s Bazaar så, at showet var aflyst, men kort tid efter slettede magasinet nyheden igen. Business of Fashion har dog fået en mail fra beauty-mærket Redken, der skulle have været med til at lave Yeezy-showet den 13. september, og de bekræfter, at det er aflyst.

Nu skriver Highsnobiety dog, at flere kilder har bekræftet over for dem, at Yeezy Season 6-showet stadig kommer til at ske – bare ikke lige nu – hvad det så end betyder. Nogle spekulere i, at det kan betyde, at Kanye og Adidas laver samme move, som Rihanna og Puma lavede for et år siden, da de tog Fenty-showet til Paris i to sæsoner. Kanye og Adidas forholder sig dog tavse.

Imens gør Rihanna klar til at dominere New York Fashion Week. I dag lancerer hun Fenty Beauty, på søndag er der igen Puma x Fenty-show og på torsdag i næste uge afholder hun Diamond Ball og slipper i samme omgang en ny version af Fenty Creeper, der støtter hendes velgørenhedsorganisation Clara Lionel Foundation.

Læs også: Kanye West har produceret hele Pusha T’s kommende album

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures