Vogue udpeger dansk model blandt dem, man skal holde øje med i New York

Vogue udpeger dansk model blandt dem, man skal holde øje med i New York
Ina Maribo Jensen
Foto: Sofia Malamute for Vogue

De fire store internationale modeuger er lige skudt i gang i New York, hvor brands som Calvin Klein, Puma by Fenty og Yeezy afholder shows i løbet af de næste ni dage.

Hele modebranchens opmærksomhed er altså rettet mod den amerikanske storby, hvor en tur ned ad catwalken for det rigtige brand kan løfte en models karriere til nye højder. Det ved den danske model Ina Maribo Jensen godt, for hun har allerede gået show derovre for blandt andre Altuzarra, Proenza Schouler og Lacoste, ligesom hun lukkede Balenciagas FW17-show i Paris i foråret.

Thank you so much for having me again @proenzaschouler 💙 loved everything about this show!

Et opslag delt af Ina Maribo Jensen (@inamariboj) den

Nu har amerikansk Vogue dog for alvor fået øjnene op får den 17-årige model og har hende med i en ny billedserie, der sætter fokus på 17 modeller, som magasinet mener kommer til at sætte deres umiskendelige præg på New  York Fashion Week.

»I New York handler det mere om personlighed, og du kan klæde dig anderledes til castings. Du behøver ikke have sorte jeans og en tanktop på«, siger hun til Vogue.

Og hun er i godt selskab i serien, hvor den amerikanske model Slick Woods også er inkluderet. Efter flere sæsoner på catwalken for Gypsy Sport har hun de senere sæsoner gået flere og flere shows blandt andet for Marc Jacobs og Puma by Fenty.

Netop Puma by Fenty afholder show på søndag, hvor Slick Woods nok også er med, men det skal blive spændende at se, hvor mange shows Ina skal gå denne gang.

Læs også: Emma Leth tilbage på catwalken – går Balenciaga i Paris

Annonce