Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Burger King prøver at ride med på ‘The Ten’-hypen – folk er ikke klar på det

Off-White x Nike ‘The Ten’ er et af årets mest omtalte sneaker-samarbejder, som peakede i mandags, da ni af de ti sko endelig kom til salg online, og selv om Nike havde svært ved at følge med den hype, de selv havde været med til at skabe, så bekræftede det kun, at efterspørgslen var enorm (og udbuddet nok ret lille).

Hypen understreges nu yderligere af ovenstående tweet, hvor Burger King noget overraskende prøver at ride med på bølgen ved at kopiere Virgil Ablohs brug af citationstegn samt den røde plastik-tag, som alle skoene kom med. Samtidig skriver de Whoppers, som et spin på den hårdt pressede Nike-app SNKRS.

Mens det er en marketingansvarlig med fingeren på pulsen, der må stå bag ideen, så rammer den en snæver og ofte meget kritisk målgruppe, hvilket kommentarerne på Twitter også beviser. For selv om fastfoodkædens tweet har fået næsten 10.000 likes, så er kommentarfeltet mindre positivt, som du kan fornemme nedenfor.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

Nogen brugte også bare muligheden for at udtrykke sin skuffelse over SNKRS-app’en igen.

Indtil videre har hverken Nike eller Virgil Abloh reageret på Burger Kings tweet.

Læs også: Sneakers til kulden: Ti stærke støvler

Advertisement