Kendall Jenner forklarer sig efter seneste skandale: »Mine ord blev taget ud af kontekst«

Kendall Jenner forklarer sig efter seneste skandale: »Mine ord blev taget ud af kontekst«
Kendall Jenner
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

I går skabte det mange overskrifter – også hos os – da reaktionerne på et Kendall Jenner-citat begyndte at sprede sig på internettet.

Jenner havde ifølge Love Magazine sagt: »Fra starten af har vi været superselektive med hvilke shows, jeg gik. Jeg var aldrig en af de piger, der gik 30 shows på en sæson, eller hvad fanden de piger gør. Mere magt til dem«. Det fik flere af hendes modelkolleger til tasterne, hvor de udtrykte deres forargelse over Jenners manglende respekt over for andre i branchen, som ikke er lige så priviligerede som hende.

Nu har Jenner dog givet sin version af sagen, og hun mener ganske enkelt, at det er Love Magazine, som har fejlciteret hende. Det skriver hun på Twitter.

»Der blev tegnet et forkert billede af mig i et nyt interview i weekenden, og det er vigtigt for mig at tydeliggøre pointen. Det var udelukkende ment som et kompliment, men desværre blev mine ord taget ud af kontekst. Jeg vil gerne tydeliggøre. Den respekt, jeg har for mine kolleger, er uvurderlig!«, skriver hun i den første af fire tweets.

»Jeg ønsker, at alle vinder. Slay always», skriver hun senere, for hun opfordrer til, at folk dyrke venlighed – fremfor online-hate må vi gå ud fra.

Det lader dog ikke til, at folk er helt klar til at finde venligheden frem endnu. I hvert fald tager det ikke mange kig ned over nogle af brugerkommentarerne på hendes Twitter-opslag for at finde ud af, at folk ikke er helt klar til at tilgive stjernemodellen endnu. De tolker det mest af alt som et forsøg på at slukke den ildebrand, som brød ud i går.

Læs også: Kendall Jenner får ørerne i maskinen efter nyt priviligeret citat

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold