Top Track: Shlohmo ‘Buried’

Top Track: Shlohmo ‘Buried’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg ville lave noget, der tvang lytteren til at føle noget, selv om det ‘noget’ ikke er godt«. Sådan skriver Shlohmo i en pressemeddelelse, der følger til nyheden om hans kommende album, ‘Dark Red’, der er ude den 6. april. Og når man lytter til førstesinglen ‘Buried’, forstår man præcis, hvilke tanker den amerikanske producer har gået og grublet med i en indspilningsproces, der har overlappet med tabet af nære venner.

‘Buried’ kræver for det første tålmodighed. Det syv minutter lange track starter først rigtigt en tredjedel inde, og det massive mørke, der langsomt udfolder sig, er ikke nødvendigvis noget, man skal sætte på om morgenen med forhåbning om et optimistisk indspark til dagens start.

Trommerne næsten vælter ned over hinanden som et spil Klodsmajor, mens ulmende synths og hvinende guitarer skælver om kap med den uro, der gennemstrømmer en, når man rent faktisk tænker over, at det her stykke musik har manifesteret sig ud fra Shlohmos reelle følelser.

‘Buried’ får en til at føle noget, på godt og ondt, da man også får fornemmelsen af, at nummeret har været producerens helt egen, sugende måde at bearbejde sorg på.

Seneste Top Track: Rangleklods ‘Lost U’

‘Dark Red’
1. ‘Ten Days Of Falling’
2. ‘Meet Ur Maker’
3. ‘Buried’
4. ‘Emerge From Smoke’
5. ‘Slow Descent’
6. ‘Apathy’
7. ‘Relentless’
8. ‘Ditch’
9. ‘Remains’
10. ‘Fading’
11. ‘Beams’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af