Diplo vil ikke længere udgive musik som Diplo

Diplo vil ikke længere udgive musik som Diplo

Producer-legenden Rick Rubin har sat Diplo i stævne til en Q&A for Interview Magazine, og i løbet af interviewet kommer de to omkring emner som Diplos planer for fremtiden samt det nyeste initiativ på Major Lazer-fronten, gruppens nye animationsserie, der havde premiere denne uge. Det mest opsigtsvækkende svar kom dog, da Rubin spurgte, hvordan Diplo adskiller Major Lazers materiale fra sit eget.

»Well, jeg prøver faktisk på nuværende tidspunkt at pensionere Diplo-materialet«, siger han og fortsætter:  »Jeg er meget stolt af Major Lazer, måden det lyder på, måden det er mixet. Jeg føler, at hvis jeg helliger min tid til det, så kan det vokse yderligere«.

Diplo har det seneste stykke tid fokuseret hårdt på Major Lazer og Jack Ü-projektet med Skrillex, og var sidste år blot på banen med opsamlingen ‘Random White Dude Be Everywhere’ foruden er remix hist og her – ej at forglemme et hav af dj-jobs, blandt andet på Roskilde Festival. Umiddelbart virker det som et oplagt tidspunkt for Diplo at pensionere Diplo – specielt med Major Lazers evigt voksende succes.

Du kan læse hele interviewet HER.

Læs også: Major Lazer annoncerer nyt album – hør den nye ‘Roll the Bass’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af