»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Her er ugens otte fedeste fester

Har du kræfter tilovers efter Distortion? Så er der Vice-release, Søndagsvenner og NorthSide-afterparty.

Ny graffitibog fejres på Stengade
’Mens du sov’ er titlen på en ny graffitibog, der er resultat af fotograferne Anders Giversen og Simon Dokkedals unikke indblik i den hemmelighedsfulde kultur. Udgivelsen skal selvfølgelig fejres, og det bliver den hele torsdagen på Spillestedet Stengade. Fra 18-22 er der barbecue i gården med DJ Blaze og Ras Money som pladevendere, inden festen rykker indenfor med live-optrædener fra Khalazer og Okat feat. Bobotron og et solidt dj-lineup bestående af blandt andre DJ Cars10, Pladevennerne og Steen Rock.

‘Mens du sov’: Bogudgivelse + efterfest
Torsdag den 11. juni
Spillestedet Stengade
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue