Se The Weeknd i trailer til ny Spike Lee-dokumentar om Michael Jackson

Spike Lee arbejder for tiden på sin kommende dokumentar om The King of Pop, og nu er der landet en trailer til filmen, der lover prominente besøg fra blandt andre The Weeknd, Pharrell og Mark Ronson.

Dokumentaren har fået titlen ‘Michael Jackson’s Journey From Motown To Off The Wall’, og i traileren tilskriver Abel Tesfaye blandt andet MJ’s sangstil som den største inspiration til at eftersøge en sangkarriere, hvorefter han afsluttende udtaler: »I found my falsetto because of ‘Off the Wall«.

Som titlen antyder omhandler filmen netop tiden omkring ‘Off the Wall’-albummet fra 1979, og efter en premiere på årets Sundance Festival er den sat til at blive vist via tv-netværket Showtime. Der er endnu ingen dansk udgivelse på filmen, men filmen skulle til gengæld finde vej til en kommende genudgivelse af ‘Off The Wall’.

Læs også: Lyt: The Weeknd deler to nye numre med Future og Jeremih

Annonce