Premiere: Karl William jagter idyllen i ‘Alt er fint’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er sådan set ikke fordi, der sker det helt store i musikvideoen til Karl Williams ‘Alt er fint’ fra den nye ep ‘Livet’ – men det går jeg ud fra er meningen.

»’Alt er fint’ handler om at frigøre sig fra forestillingen om, at følelser skal være ekstreme. Om at huske at nyde midten af ens dag, hvor man enten ikke er i Bonbonland eller til begravelse. Så vi har prøvet at lave en sang, man både kan høre på en grå søndag og en solrig onsdag«, fortalte sangeren i sidste uge til DR, og musikvideoen handler da også om at finde ro.

Følelser er dog stadig omdrejningspunktet, og de forskellige motiver er ifølge William udtryk for humørsvingninger. Den meget flotte video er instrueret af Rasmus Rørbæk, og specielt droneoptagelsen ude i skoven er virkelig imponerende.

Karl William udtaler: »Videoen handler om rejsen gennem mine forskellige måder at tænke på. Lokationerne er symboler for humørsvingninger, og som man kan se ender jeg et rart og fredeligt sted. En kæmpe hånd til Rasmus Rørbæk for endnu en gang at kunne sætte billeder på mine følelser«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af