Tv-debut: Beyoncé-sangskriveren Diana Gordon brænder igennem hos Colbert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var hende, der skrev den ikoniske»he better call Becky with the good hair« på Beyoncés ‘Sorry’, og 30-årige Diana Gordon var også inde over ‘Lemonade’-numrene ‘Don’t Hurt Yourself’ og ‘Daddy Lessons’ som sangskriver.

Hun udgav i 2011 et soloalbum under navnet Wynter Gordon, men har i kølvandet på Beyoncé-successen relanceret sin karriere under fødenavnet Diana Gorden og i 2016 udgivet to singler: ‘The Legend of’ og senest ‘Woman’.

Sidstnævnte skaffede Gordon sin tv-debut hos Stephen Colbert, og med omkvædets »God gave you the answer when he gave you the woman« som parole er det ikke for lidt at sige, at hun lægger showet ned.

Gorden har uden tvivl en snert af Beyoncé over sig – specielt når man tænker på de rockede ‘Lemonade’-stunder’ – mens hende rappende levering også skyder tankerne mod Nicki Minaj.

Hertil har hun en seriøs Prince/Sheila E.-ting kørende for sit udtryk, der bestemt ikke trækker ned.

Diana Gordan har for nyligt skrevet pladekontrakt med 4AD (Bon Iver/Grimes m.fl.), så forvent masser af nye ting fra den revitaliserede sangerinde og sangskriver.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af