Gospelsangere blandt publikum: Se Chance The Rapper hos Fallon med Ty Dolla $ign og D.R.A.M.

Chance The Rapper har siden sit seneste mixtape ’Coloring Book’ været i vælten gang på gang. Først var det for udspillets gode anmeldelser. Senere var det i forbindelse med blandt andet hans egen festival, der bød på et uventet visit fra Kanye West, og Ellens Talkshow, der fik lov at smage den bekymringsløse gospel-rap med en energisk opvisning af ’No Problems’.

For nyligt blev det så talkshowværten Jimmy Fallons tur, da Chance var aftenens musikalske indslag med endnu en ’Coloring Book’-sang i form af ’Blessings (Reprise)’.

Resultatet blev et lidt mindre energisk show end optrædenen ved Ellen, men ikke desto mindre stadig et umådelig slagkraftigt et af slagsen, da Chicago-drengen havde hevet blandt andre crooneren Ty Dolla $ign, rapperen D.R.A.M. og et live-band med som ekstra kræfter. Slutteligt blev rapperne endda gjort selskab af hvidklædte gospelsangere blandt tilskuerrækkerne.