Drake køber rettighederne til britisk krimiserie – skal selv spille med i ny sæson

Drake køber rettighederne til britisk krimiserie – skal selv spille med i ny sæson
Drake i Royal Arena. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

De fleste ved, at Drake startede som skuespiller. Han fik sit gennembrud som Jimmy Brooks i ‘Degrassi: The Next Generation’, og Aubrey Graham spillede med i hele 145 episoder af ungdomsdramaet, inden musikkarrieren tog over.

Skuespillet har kigget frem med jævne mellemrum, men Drake har ikke spillet en fiktiv rolle siden en cameo i 2013’s ‘Anchorman 2: The Legend Continues’. Det ser der dog ud til at blive lavet om på nu.

Sidste år kom det frem, at Drake havde købt rettighederne til den britiske krimiserie ‘Top Boy’, der indtil videre har kørt i to sæsoner (2011 og 2013). Britiske Channel 4 valgte dog af aflive serien, hvorfor fan-Drake altså har taget over.

‘Top Boy’ handler om narkohandelen i London, og nu har seriens hovedrolle, skuespiller Ashley Walters, løftet sløret for, at en tredje sæson er på vej. Og at Drake selv vil være at finde på skærmen.

Graham udtaler til The Daily Mirror: »Vi mødtes for at begynde at snakke om serien, og vi arbejder på en rolle til ham (Drake, red.)«.

Walters fortsætter: »Han elsker at spille skuespil, så selvfølgelig ville han have en rolle«.

Ifølge The Daily Mirror er Skepta også på programmet til en rolle, og man kan ifølge det britiske medie forvente tredje sæson af ‘Top Boy’ i 2018, hvor serien vil få premiere på Netflix.

Læs også: Hør Drakes nye single med ‘One Dance’-makkeren Wizkid – ‘Come Closer’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af