Mø vil i byen: Hør den nye single ‘Nights With You’

Mø vil i byen: Hør den nye single ‘Nights With You’

Det er efterhånden tre år siden, at Mø udgav sit debutalbum, og mens der endnu mangler konkret information om efterfølgeren, har Karen Marie Ørsted haft en forbilledlig evne til konstant at holde sig selv aktuel – i 2017 via samarbejder med Cashmere Cat, Charli XCX og Snakehips samt senest en optræden hos Jimmy Kimmel.

Nu er Mø dog tilbage med den nye solosingle ‘Nights With You’, der fik premiere i dag i MistaJams program på BBC Radio 1 og kan tolkes som en slags venne-kærlighedserklæring. Det er lige meget, om din kæreste kommer til at vågne op alene – nu skal vi i byen! Selv om der nu også ligger et melankolsk skær over den bastunge ballade, der altså ikke er fest og farver på den måde.

Til slut: Måske det er at strække den, men er Møs ‘uh-uh-uhh’ et lille kip med hatten til Robyns ‘Dancing On My Own’?

Læs også: Mø tilbage på amerikansk tv: Se hende synge ‘Don’t Leave’ hos Jimmy Kimmel