Video: Lil Yachty rapper om 59 Simpsons-figurer med Jimmy Fallon og The Roots

Det er svært at sige, hvad der er mest lytte- eller seværdigt: Lil Yachty, der er mere koncentreret end sandsynligvis nogensinde før; Jimmy Fallon, der smider Simpsons-figurer, som var det pengesedler; eller Questlove, der har fået en mere end almindeligt orange trøje på og ualmindeligt stramme corn rows.

Uanset hvilken af de ovenstående faktorer, der var det endegyldige trækplaster, er der god grund til at bruge et minut eller tre på videoen fra Lil Yachtys nylige besøg hos Jimmy Fallon. Med signaturlokkerne i et springvand på toppen af hovedet giver Lil Boat den nemlig hele armen (på særdeles fokuseret vis) i Simpsons-figurer – nærmere betegnet tre minutters freestylerap over 59 forskellige af slagsen.

Lil Yachtys ømme punkt for Simpsons blev desuden cementeret, inden han indtog Fallons skrå brædder (og det tilhørende ‘Teletubbies’-idylliske bagtæppe), da han forleden lagde en ny bling-kæde på Instagram forestillende Bart Simpson – med farvespillet repræsenteret af forskelligfarvede diamanter, naturligvis.

Lil Yachty og hele den bølge af såkaldt ‘dum rap’, han rider på, er desuden temaet for den seneste Soundvenue Standard-podcast, som man kan give et lyt lige her – hvor man samtidig vil kunne lytte sig til, hvorfor ‘dum rap’ ikke nødvendigvis er så skidt en bås at blive sat i, som det kunne lyde (eller hvad Yachty i virkeligheden mener, når han rapper, at hans »new bitch blow that dick like a cello«…)