‘Despacito’ er tæt på at slå legendarisk Billboard-rekord: Bare én uge mere…

‘Despacito’ er tæt på at slå legendarisk Billboard-rekord: Bare én uge mere…

Luis Fonsi og Daddy Yankees ‘Despacito’ med Justin Bieber som gæst har efterhånden opnået status som hittet, der bare ikke kan slås ihjel. For 16. uge i træk ligger det nummer et på Billboards singlehitliste, og hermed er nummeret tæt på at slå en af de vildeste rekorder i listens 59 år lange historie.

Mariah Carey og Boys II Men hittede i 1995 og 1996 med ‘One Sweet Day’, som dengang lå nummer et på Billboard-listen i, du gættede det, 16 uger. Det er det længste, en single nogensinde har holdt førstepladsen, men rekorden er altså nu blevet tangeret af ‘Despacito’, som meget vel kunne nuppe en uge mere og altså sætte sig enevældigt på tronen som den single med flest uger i træk på toppen af den amerikanske singlehitliste.

Der er dog lige én ting, som potentielt kan stå i vejen: En dame ved navn Taylor Swift, hvis nye single ‘Look What You Made Me Do’ allerede er i gang med at slå rekorder. Kan den gå direkte ind som nummer et hos Billboard?

Hvis det lykkes for Fonsi, Yankee og Bieber, vil det ikke være nummerets første rekord, for i juli slog ‘Despacito’ rekorden som det mest streamede nummer nogensinde – en rekord som indtil da tilhørte Justin Biebers ‘Sorry’.

Annonce