MTV føjer Kendrick Lamar til listen af optrædende ved årets VMA’s

MTV føjer Kendrick Lamar til listen af optrædende ved årets VMA’s
Kendrick Lamar.
Foto: Rich Fury/Getty Images

MTV tilføjede i går aftes endnu et act til rækken af optrædende ved dette års MTV Video Music Awards: Kendrick slutter sig til blandt andre Lorde, The Weeknd, Ed Sheeran og Miley Cyrus, som blev annonceret tidligere på ugen.

Sidst Kendrick optrådte ved et award-show var ved Grammy-uddelingen i 2016, og her gav han en optræden med numre fra ‘To Pimp a Butterfly‘, der efterlod publikum og internettet måbende. Der var fængselsceller, der var sorte dansere lagt i kæder, et kæmpe bål på scenen og meget stærke politiske undertoner. Med den opmærksomhed ‘Humble.’-videoen og resten af ‘Damn.’-albummet har fået, kan den kommende optræden også kun blive legendarisk.

Med sine otte nomeringer, hvoraf syv er for ‘Humble.’, er Kendrick Lamar den kunstner med flest nomineringer ved årets show.

MTV VMA’s afholdes den 27. august.

Se MTV’s promo-video for Kendricks optræden herunder.