Gorillaz annoncerer Little Simz som special guest til Royal Arena-koncert

Gorillaz annoncerer Little Simz som special guest til Royal Arena-koncert
Little Simz.

Den 4. november kan man opleve Gorillaz live, når de kommer forbi Royal Arena som en del af deres turné med albummet ‘Humanz‘. Nu har tegneseriebandet med Damon Albarn i front annonceret en ‘special guest’ til koncerten i form af Little Simz.

Den 23-årige og britiske rapper optrådte blandt andet på årets Distortion og sidste år på Roskilde Festival. Hun har udgivet fire mixtapes, fem ep’er og havde sin albumdebut i 2015 med ‘Curious Tales of Trials + Persons’, der ledte til rosende ord fra selveste Kendrick Lamar i et interview med BBC Radio. Efterfølgende udgav hun albummet ‘Stillness in Wonderland’.

Bandet havde tidligere teaset for, at man på turnéen ville kunne opleve »udvalgte gæster fra Gorillaz’ familie af feature-artister«, og valget er altså faldet på Little Simz, som optræder på nummeret ‘Garage Palace’ på bandets ‘Humanz: Super Deluxe Vinyl Box Set’ – og det er en banger.

Gorillaz (UK) + Speciel guest: Little Simz
4. november
Royal Arena
Billetpris: 650 / 550 / 470 / 370 kr.

Læs også: Vi var til hemmelig Gorillaz-koncert i London – tegneseriebandet er tilbage for fuld styrke

Annonce