Ny King Krule-single – opstår fra de døde i ny ‘Dum Surfer’-video

King Krule annoncerede i sidste uge, at hans nye album ‘Ooz’ udkommer den 13. oktober. Nu har han også sluppet singlen ‘Dum Surfer’ fra det kommende album, og med følger en musikvideo og en trackliste for ‘Ooz’.

‘Dum Surfer’ er instrueret af Brother Willis, og i videoen udspiller sig et scenarie a la Michael Jacksons ‘Thriller’, hvor King Krules Archy Marshall ligbleg og rullende på en båre ankommer til en undergrunds-diner og opstår fra de døde. Dernæst spiller han et gig med sit zombieband foran et ligeledes zombie-lignende publikum.

Singlen ‘Dum Surfer’ kommer efter ‘Czech One‘, der ligeledes havde en ret syret video. Hvor ‘Czech One’ var en stemningfyldt sag med klaversolo og lækkert backing-kor, er ‘Dum Surfer’ et mørkere og mere aggressivt nummer. Og så alligevel ikke. Det bevæger sig ind og ud af genrer, og nogle passager har en grunge-agtig lyd, mens andre har en jazzet, næsten muzak-lignende lounge-feeling. Særligt de sidstnævnte, lidt lettere passager får en ret uhyggelig vibe i selskab med de omkringsiddende zombie-gæster.

King Krule annoncerede i august en dansk koncert, og du kan opleve ham i Store Vega den 6. december.

‘Ooz’:
1. ‘Biscuit Town’
2. ‘The Locomotive’
3. ‘Dum Surfer’
4. ‘Slush Puppy’
5. ‘Bermondsey Bosom (Left)’
6. ‘Logos’
7. ‘Sublunary’
8. ‘Lonely Blue’
9. ‘Cadet Limbo’
10. ‘Emergency Blimp’
11. ‘Czech One’
12. ‘(A Slide in) New Drugs’
13. ‘Vidual’
14. ‘Bermondsey Bosom (Right)’
15. ‘Half Man Half Shark’
16. ‘The Cadet Leaps’
17. ‘The Ooz’
18. ‘Midnight 01 (Deep Sea Diver)’
19. ‘La Lune’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.