Falsk medicinreklame sætter gang i rygterne om nyt Eminem-album

Falsk medicinreklame sætter gang i rygterne om nyt Eminem-album
Eminem.
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Udsigten til et nyt Eminem-album vil nok falde i god jord hos mange tålmodige fans, og Eminems nylige freestyle ved året BET Hip Hop awards satte bestemt gang i forhåbninger og rygter om snarlig musik fra Marshall Mathers. Rygterne har nu fået ben at gå på, da Eminems manager Paul Rosenberg i nat postede et billede på sin Instagram-profil med en reklame for et falsk medikament med navnet ‘Revival’ i baggrunden. Se opslaget nederst.

Det skarpe øje vil lægge mærke til det omvendte ‘E’ i Revival-logoet, og det er særligt det, der har fået blandt andet Reddit-brugere til at gå amok. Det ligner i den grad en reference til det omvendte karakteristiske ‘e’, Eminem bruger i sit navn.

Yderligere har medikamentet sit eget website, hvor der står, at Revival kan kurere lidelsen Atrox Rithimis. Lidelsen er fiktiv, og sitet er fyldt med små hints, der tyder på, at medikamentet slet ikke har noget med sygdom at gøre, men faktisk refererer til Eminem.

Blandt andet linjerne »REVIVAL could be music to your ears« og den latinske betegnelse for Revial, ‘canticum remedium’, som Reddit-fans har fundet frem til betyder ‘musikalsk kur’. Revival har sågar et telefonnummer i højre hjørne af siden, hvor man kan høre Eminem-hittet ‘I Need a Doctor’, hvis man ringer op.

Det lyder altså ikke helt usandsynligt, at et kommende album fra Eminem er på trapperne – og titlen ligger jo i forlængelse af ‘Relapse’ (2009) og ‘Recovery’ (2010), mens rapperens seneste album godt nok hed ‘The Marshall Mathers LP 2’ (2013).

Læs også: Eminem kommer ikke til at lave et godt album igen – selv om internettet hylder Trump-freestylen

Look what arrived at the Shady offices today! @Yelawolf TRIAL BY FIRE comes out this Friday 10/27! #cdbaby

Et opslag delt af Paul Rosenberg (@rosenberg) den

Annonce