Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Chance The Rapper tigger Obama om at komme tilbage i øm Boyz II Men-parodi hos ‘SNL’

Chance The Rapper stod i aftes for den ærefulde tjans at udfylde værtsrollen hos ‘Saturday Night Live’, hvor han også medvirkede i forskellige sketches. Et af de sjoveste indslag var den geniale Boyz II Men-parodi ‘Come Back, Barack’, hvor Chance croonede sit hjerte ud i håbet om at få Barack Obama tilbage på præsidentposten.

»Every night, I turn on the TV and cry«, lagde rapperen ud sammen med sit følsomme boyband med navnet De-Von-Tré bestående af komikerne Keenan Thompson og Chris Redd iført obligatoriske store, hvide suits, hatte og tvivlsomme solbriller.

Gruppen synger blandt andet også om, hvor hjerteskærende det er, at se Obama nyde livet som ekspræsident med vandski, is og hygge med Michelle og børnene, men hvor Chance og co. ikke kan andet end at acceptere, at »I guess we stuck with this dude for awhile/ You enjoy your retirement, homie«.

Se hele den ømme musikvideo i sin fulde længde ovenfor.

Læs også: Genial ‘SNL’-sketch spekulerer i alternative ‘The Lion King’-auditions